Elektronica - electronic design

Electronic design en ontwikkeling; wij maken je producten smart. Van machines die end-of-life zijn, tot compleet nieuwe massa-produceerbare hardware, printplaten of andere smart-oplossingen, volgens CE-standaarden.

Innovatie en renovatie van printplaten

Electronic design is er voor nieuwe uitvindingen, maar ook voor bestaande apparaten. Bijvoorbeeld als je machine ‘end of life’ is en de hardware ervan verouderd is en niet meer beschikbaar is, of als je apparatuur naar CE-level moet.
Vander Ventions blaast met printplaatrevisie je machine nieuw leven in.
Door reverse engineering ontdekken we eerst hoe je machine werkt, waarna we hem met nieuwe componenten klaar maken voor de toekomst.

Van electronic design tot elektronica-productie

Bij ons is electronic design de start, elektronica-productie het einde. Je benut onze kennis en kunde in het hele innovatieproces. Pas als we je elektronica-ontwerp succesvol laten produceren, zijn we tevreden – want dan ben jij het ook. Daarvoor kijken we ook naar de beste componenten die er zijn. We letten op kosten, op duurzaamheid en of de componenten makkelijk en voordelig vervangbaar zijn. Zo is jouw idee echt klaar voor de toekomst.

Heb je een vraag over elektronica?

Stel je vraag aan Vander Ventions. We helpen je graag.

Stel je vraag

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS BRAINSTORM

Ik ga akkoord met de privacyverklaring zodat Vander Ventions contact met mij op te nemen