Vind uit wie we zijn

Wij zijn Vander Ventions. Wij hebben onszelf uitgevonden, omdat we vonden dat het beter kan in de wereld. Maar ook omdat we vinden dat uitvinden sneller, mooier en succesvoller kan. Noem ons hoe je wil. Een innovatiebureau, een ingenieursbureau, een uitvindersbedrijf, supernerds. Wat wij doen, is de toekomst vormgeven.

 

Uitvinden, opnieuw uitgevonden

Wij vinden dat een idee dat onze toekomst beter maakt, het verdient om er te komen. Daar doen we alles voor. We onderzoeken uren als het moet en ontwikkelen in seconden als het kan. Want alleen zo komt een idee succesvol op de markt.
Daarom doen we ook alles in eigen huis, tot de massaproductie. Zie ons als je one-stop uitvindersshop.

Shaping the future, making you successful

Als het idee bijdraagt aan een makkelijkere, mooiere of magische toekomst brengen wij het vanaf de geboorte groot. Daarbij gaan we altijd een stap verder. We zijn technisch en perfectionistisch. Een prototype ziet er bij ons goed uit, zodat het zichzelf verkoopt. We helpen je met de presentatie. We kijken kritisch of het beter kan. Zo helpen wij jou succesvol te zijn en de wereld beter te maken.

Working with the best, for the best

Ons team van ingenieurs, informatici, developers, designers, onderzoekers en strategen heeft zichzelf opnieuw uitgevonden en staat klaar om de beste ideeën werkelijkheid te maken. Wij zijn de innovatoren voor MKB, grootbedrijf en gefundeerde startups. Ook werken we voor productdesignbureaus.

Ontmoet ons. Wij staan voor je klaar.

Maak een afspraak met Vander Ventions en ontdek hoe wij je ideeën in een stroomversnelling krijgen.

Maak een afspraak >

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS BRAINSTORM

Ik ga akkoord met de privacyverklaring zodat Vander Ventions contact met mij op te nemen