Uitvindingen


Je bent zo goed als je laatste uitvinding. Vander Ventions heeft in raketvlucht naam gemaakt met prijswinnende uitvindingen. Zo hebben grote organisaties en productdesignbureaus ons nu ook uitgevonden.

Onze innovatieve producten

De innovative products van Vander Ventions zijn razendsnel ter wereld gekomen compleet ontwikkeld volgens CE-keurmerk. Door deze innovatieve producten werden we beloond met de Columbus Innovation Awards (2018), De Breda Startup Awards (2018) en staan we in de Top 100 van meest innovatieve startups van Nederland.
Wij zijn trots om gewerkt te hebben met:

 • s
 • s
Aan deze fantastische projecten:

Kaplock

Kaplock is de oplossing tegen jassendiefstal. Een compleet nieuwe uitvinding die ervoor zorgt dat mensen hun jas in openbare ruimtes veilig en gemakkelijk ophangen, ook als er geen bewaakte garderobe is.

 • 1. VAN PROBLEEM NAAR PRODUCT

  Het probleem? Jassendiefstal in bars, pubs en clubs. De oplossing? Het idee, rapid prototyping en een lean market-feedbackloop. Nu is Kaplock werkelijkheid en maakt het jassendiefstal verleden tijd.

 • 2. MASSAPRODUCTIE ALS BASIS

  Door massaproductie niet pas aan het eind van het proces in beeld te brengen, maar juist in het begin, boekten we veel winst in tijd en geld. Met behulp van smart manufacturing en de allernieuwste industrialisatietechnieken maakten we het ontwerp meteen massaproduceerbaar.

 • 3. VAST INNOVATIEBUREAU

  Kaplock wil niet alleen nu een voorsprong, maar altijd voor blijven lopen in de markt. Samen kijken we naar de toekomst en bepalen we onze volgende stappen als vaste innovatiepartner van Kaplock.

 

Met de droom om de jassendiefstal de wereld uit te helpen, begon het avontuur. Waarbij de eerste versies van hout zijn gemaakt, is de Kaplock gaan evolueren naar 3D geprinte modellen tot gespuitgoten PC/ABS.

TeamoMeter product

 • 1. VAN PROBLEEM NAAR PRODUCT

  Het enige wat er gepitcht was, was het idee van de Teamometer. De rest was vrij voor onze interpretatie.

 • 2. LOW ENERGY COMPONENT DESIGN

  De grootste uitdaging van de Teamometer was het low-energy perspectief, door slim te ontwerpen en het juiste onderzoek te doen naar ultra low energy componenten heeft de Teamometer een life expectancy (zelfs bij dagelijks meermaals gebruik) van jaren.

 • 3. SMART DESIGN FOR MANUFACTURING

  De slimste oplossing om veel geld te besparen bij het massaproductie proces was om op een innovatieve manier te spuitgieten (massa-produceren) waarbij de componenten geassembleerd compleet omspoten werden in het product design. Dit zorgde voor een perfecte omsluiting en feilloos design van het uiteindelijke product.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS BRAINSTORM

Ik ga akkoord met de privacyverklaring zodat Vander Ventions contact met mij op te nemen