Uitvindingen


Je bent zo goed als je laatste uitvinding. Vander Ventions heeft in raketvlucht naam gemaakt met prijswinnende uitvindingen. Zo hebben grote organisaties en productdesignbureaus ons nu ook uitgevonden.

Onze innovatieve producten

De innovative products van Vander Ventions zijn razendsnel ter wereld gekomen compleet ontwikkeld volgens CE-keurmerk. Door deze innovatieve producten werden we beloond met de Columbus Innovation Awards (2018), De Breda Startup Awards (2018) en staan we in de Top 100 van meest innovatieve startups van Nederland.
Wij zijn trots om gewerkt te hebben met:

 • s
 • s
Aan deze fantastische projecten:

TeamoMeter technisch product ontwerp

Stel je voor, je hebt een heerlijke stomende kop thee voor je waar je machtig veel zin in hebt. Je ademt diep ruikend in en voelt, ruikt en proeft de munt door je neus bijna in je hele lichaam, je neemt iets te enthousiast een slok en je verbrand meteen je lip. Daarna wacht je een tijdje waarna je weer een slok neemt en de heerlijke thee is net weer te koud.

Vanaf nu nooit meer, dit is de Teamometer, die met een fijn geluidje precies laat weten als de thee op zijn lekkerst en precies drinkbaar is.

De TeamoMeter begon met het idee om een roerstaafje te herontwerpen naar een cool modern design met de verfijnste techniek.

TeamoMeter product

 • 1. VAN PROBLEEM NAAR PRODUCT

  Het enige wat er gepitcht was, was het idee van de Teamometer. De rest was vrij voor onze interpretatie.

 • 2. LOW ENERGY COMPONENT DESIGN

  De grootste uitdaging van de Teamometer was het low-energy perspectief, door slim te ontwerpen en het juiste onderzoek te doen naar ultra low energy componenten heeft de Teamometer een life expectancy (zelfs bij dagelijks meermaals gebruik) van jaren.

 • 3. SMART DESIGN FOR MANUFACTURING

  De slimste oplossing om veel geld te besparen bij het massaproductie proces was om op een innovatieve manier te spuitgieten (massa-produceren) waarbij de componenten geassembleerd compleet omspoten werden in het product design. Dit zorgde voor een perfecte omsluiting en feilloos design van het uiteindelijke product.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS BRAINSTORM

Ik ga akkoord met de privacyverklaring zodat Vander Ventions contact met mij op te nemen