Uitvindingen


Je bent zo goed als je laatste uitvinding. Vander Ventions heeft in raketvlucht naam gemaakt met prijswinnende uitvindingen. Zo hebben grote organisaties en productdesignbureaus ons nu ook uitgevonden.

Onze innovatieve producten

De innovative products van Vander Ventions zijn razendsnel ter wereld gekomen compleet ontwikkeld volgens CE-keurmerk. Door deze innovatieve producten werden we beloond met de Columbus Innovation Awards (2018), De Breda Startup Awards (2018) en staan we in de Top 100 van meest innovatieve startups van Nederland.
Wij zijn trots om gewerkt te hebben met:

  • s
  • s
Aan deze fantastische projecten:

VANG Drive app

De VANG Drive app zal het probleem van het efficient ophalen van afval oplossen. Tot op heden gebeurd dit proces nog niet optimaal genoeg, waardoor chauffeurs minder uit hun rit halen dan dat eigenlijk mogelijk is.

  • Werking app

    De app zal een route berekenen die de chauffeur moet rijden. De ontdoener (persoon wie van zijn afval af wilt) kan via de app aangeven dat zijn container opgehaald kan worden. Deze verschijnt en wordt zodoende automatisch opgenomen in de route.

Dropt

Ben je het lange zoeken naar een leuke sportles of personal trainer ook zo zat?

Met Droppt is dat niet meer nodig. In deze app vindt je snel een overzicht welke sportlessen er in de buurt worden gegeven.
Met een klik op de knop meldt kan je je ook meteen hiervoor aanmelden. Hou je lichamelijke ontwikkeling voortaal bij door dit simpelweg in te vullen, bij te houden en op te slaan. Wanneerr een goede personal trainer gevonden is, is het niet alleen mogelijk om je voortgang met hem of haar te delen. Maar ook om bijvoorbeeld een vervolgsessie in te plannen. Daarnaast benieuwd welke producten je trainer gebruikt? Via de app zijn deze zo aan te schaffen, zonder hiervoor weer het internet af te struinen.

Droppt managed klandizie zo goed mogelijk en is het CRM-pakket voor personal trainers. De app is uitgemodeleeerd in UML. Daarnaast hebben we gewerkt aan de conceptontwikkeling, vormgeving en interactive prototype.

 

Chatpack

Chatpack is de go-to app die alle sociale interacties stroomlijnt.

Bericht je vrienden, zakenpartners of voetbalteam simpel en snel. Weekendje weg plannen of een businessmeeting? De ingebouwde agenda synchroniseert met alle agenda’s van je groepsleden. Plan met een paar klikken een afspraak in, zonder de vervelende en lang durende tijd om tot een datum te komen. Heb je iets betaald voor een groepsetentje? Stuur een betaalbericht in je groep en het is zo opgelost.

Plannen, organiseren en betalen is zo gedaan, zonder de tussenkomst en het gedoe rondom het gebruiken van vele andere apps.

 

 

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS BRAINSTORM

Ik ga akkoord met de privacyverklaring zodat Vander Ventions contact met mij op te nemen