Uitvindingen


Je bent zo goed als je laatste uitvinding. Vander Ventions heeft in raketvlucht naam gemaakt met prijswinnende uitvindingen. Zo hebben grote organisaties en productdesignbureaus ons nu ook uitgevonden.

Onze innovatieve producten

De innovative products van Vander Ventions zijn razendsnel ter wereld gekomen compleet ontwikkeld volgens CE-keurmerk. Door deze innovatieve producten werden we beloond met de Columbus Innovation Awards (2018), De Breda Startup Awards (2018) en staan we in de Top 100 van meest innovatieve startups van Nederland.
Wij zijn trots om gewerkt te hebben met:

 • s
 • s
Aan deze fantastische projecten:

Spa Capsule

Bedenk de beste full-body massage die er ooit is gegeven, maar dan met duizenden heerlijke warme handen tegelijk.

En in plaats van dat je snel opgejaagd wordt als het wekkertje afloopt mag je hier zo lang als je wilt blijven liggen

Deze overheerlijke warm water massage capsule was echter verouderd en verdiende een complete vernieuwing.

 • 1: Complete revisie elektronica End-of-lifetime machine

  Zowel op het gebied van elektronica als het gebied van mechanica was deze machine verouderd. Niet alleen de manier waarop hij opgebouwd was bleek uit de tijd, zelfs de componenten die gebruikt waren werden niet eens meer verkocht.

  Er is nieuw leven in deze machine geblazen door te kijken naar algehele nieuwe oplossingen voor de huidige problemen uiteindelijk is het een compleet nieuwe machine in hetzelfde jasje geworden.

 • 2: Reverse engineering

  Omdat er geen enkele documentatie was met betrekking tot de werking, is deze machine met een vrachtwagen afgeleverd en is uitgevonden hoe hij werkt door alles te "reverse engineeren" alles door te meten en er hands on achter te komen hoe alles werkte, waarna er is gekeken hoe wij alle nieuwe functionaliteiten in de oude machine konden integreren.

 • 3: Slimme Elektromechanische oplossingen

  Door goed te kijken naar het gebruik van de machine en de mogelijkheden die er lagen binnen het framework van de behuizing van de bestaande machine hebben wij een complete nieuwe machine kunnen bouwen.

  De machine is niet alleen beter in gebruik geworden maar ook veiliger en heeft weer een nieuwe lifecycle

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS BRAINSTORM

Ik ga akkoord met de privacyverklaring zodat Vander Ventions contact met mij op te nemen